Home Products HIS INDEPENDENT GIRL

Sale!

HIS INDEPENDENT GIRL

Rated 5.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 customer review)

RM23.00RM26.00

5.00 out of 5

RD ATHAN

Clear
SKU: N/A. Category: . Tag: .

Description

Caption:

No matter what happen your awesome and fabulous personality are always there.

Blurb:

“Apa yang kau dah buat pada Nadia ini, kau dah lebih Shasha.”-Tengku Iffat

“Bukan salah aku. Semua ni berpunca dari girlfriend kau sendiri.”- Shasha

“Aku tak percaya Nadia buat semua ni. Aku tahu Nadia macam mana. Atau kau sebenarnya cemburu dengan hubungan kami, Nur Shasha Asyikin.”- Tengku Iffat

“Aku? Cemburu? Helloo! Buka mata itu bagi luas sikit. Kau siapa nak jadi boyfriend aku.”- Shasha

 

Tengku Iffat dan Shasha, seperti musuh apabila berjumpa. Shasha seorang pelajar yang berani dan berdikari sehingga digelar iron lady segelintir pelajar universitinya. Tengku Iffat yang memang telah lama menyukai Shasha kerana sikap Shasha yang independent tetapi sebaliknya bagi Shasha kerana sikap open relationship Tengku Iffat bukan pilihannya. Namun kecurangan Nadia dan kemunculan Najwa membawa pertemuan demi pertemuan dan merapatkan hubungan mereka berdua.

 

“Kau kenapa?”- Shasha

“Kenapa apa pulak?” -Tengku Iffat

“Tu yang kau senyum tak tentu pasal kenapa?”- Shaha

“Laa, takkan aku senyum tak boleh. Kan senyum tu satu sedekah.”- Tengku Iffat

“Tak boleh!”- Shasha

“Kenapa pulak? Bibir aku, suka hati akulah.”- Tengku Iffat

“Kau senyum, hati aku yang tak tentu.” Shasha

 

Apabila Shasha secara tidak sengaja berkata begitu, Tengku Iffat semakin yakin bahawa dia tidak bertepuk sebelah tangan. Hatinya kuat untuk tidak mensia-siakan peluang yang muncul tanpa disangka.

 

Namun permulaan hubungan baik Tengku Iffat dan Shasha tidak dsukai oleh Najwa. Najwa yang dianggap adik oleh Shasha dalam diam menaruh hati kepada Tengku Iffat

 

Berjayakan Tengku Iffat melepaskan diri dari Najwa. Adakah Najwa masih berdendam dengan Shasha setelah semuanya terbongkar. Dapatkah Tengku Iffat memiliki hati His Independent Girl setelah semua yang terjadi.

Additional information

Harga Untuk

Semenanjung Malaysia, Sabah / Sarawak

1 review

  1. Rated 5 out of 5

    fauziahhanim.moh

    Jalan cerita menarik… saya suka novel ni… sesuai utk semua golongan masyarakat… saya suka juga penulis ni…

Add a review

*

Delivery and Returns Content description.