Home Products CINTA? BIAR BETUL

Sale!

CINTA? BIAR BETUL

RM24.00RM27.00

0 out of 5

ANNA MILLA

Clear
SKU: 978-967-0870-37-3. Category: . Tag: .

Description

Caption :

Aisya, whenever i look at you everyone else disappears

 

Blurp :

“Cepatlah. Kat luar ni dah panjang orang berbaris tunggu abang. Apesal lambat sangat ni? Tersangkut zip seluar ke?” – Aisya

Khaffy membuka pintu bilik. Terus tangan Aisya ditarik masuk ke dalam bilik kecil itu tanpa sempat dia mengelak. Aisya tergamam. Lelaki itu bukan abangnya. Hah?!!! Dia sudah tersalah bilik. Mereka saling memandang.

“Kenapa dengan awak ni? Saya baru masuk aje. Try baju pun belum. Yang awak ketuk pintu macam nak roboh kenapa? Awak ada masalah mental ke?” – Khaffy

Selepas kes terjah di fitting room, Aisya bertemu lagi dengan Khaffy. Setiap pertemuan mereka dirancang oleh Khaffy demi melunaskan dendam kepada Aisya yang pernah bergelar adik iparnya. Aisya perlu bertanggungjawab di atas kematian Danni.

Namun semua rancangan yang diatur menjerat diri sendiri.

Khaffy cuba kenakan Aisya, namun dia yang terkena. Dia mahu menyakiti Aisya tapi dia pula yang sakit. Dia ingin melihat Aisya terseksa, sayangnya dia yang menderita. Dia semakin mengagumi wanita itu. Malangnya, rahsia yang disimpan selama ini terbongkar

Aisya kecewa.Tambah kecewa bila lelaki yang hatinya mengaku cinta adalah bekas abang iparnya sendiri. Kenapa Khaffy? Kenapa kau lukiskan warna pelangi tapi kau padamkannya sekelip mata?

Aisya mula undurkan langkah saat Khaffy hulurkan cinta.

Dapatkah Khaffy membasuh semua luka Aisya yang ditinggalkan oleh arwah Danni? Dan mampukah dia membeli jiwa Aisya dengan berbekalkan  ketulusan hatinya mencintai gadis itu?

Cinta? Biar betul.

Additional information

Harga untuk

Semenanjung Malaysia, Sabah / Sarawak

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Delivery and Returns Content description.